Hoogte boete bij oversluiten hypotheek

In sommige gevallen kan het zo zijn dat u geïnteresseerd bent in het oversluiten van uw hypotheek. Ondanks dat er tegenwoordig tal van online berekeningen mogelijk zijn, is het niet mogelijk om de boete uit te rekenen in een geval u uw hypotheek wilt oversluiten.

Hypotheekadviseur kan uw boete uitrekenen

Onze hypotheekadviseurs helpen u graag met het uitrekenen van de boete indien u uw bestaande hypotheek wilt oversluiten. Het oversluiten van een hypotheek kan soms positief effect hebben, echter kan de uitkomst ook zijn dat het onverstandig is om uw hypotheek over te sluiten. Onze adviseurs zullen u een eerlijk en realistisch advies geven.

Reden van oversluiten hypotheek

Het is belangrijk om duidelijk te hebben waarom u uw hypotheek wilt oversluiten. Alleen een lager rentetarief is niet voldoende. Het oversluiten van uw hypotheek brengt kosten met zich mee. Onze hypotheekadviseurs rekenen graag voor u uit hoelang het duurt voordat u de kosten eruit heeft. Het oversluiten van uw hypotheek wilt u misschien door; verbouwplannen, gezinsuitbreiding of een bestaande hypotheek waar u niet meer blij mee bent.

Oversluiten van hypotheek en kosten

Het oversluiten van een bestaande hypotheek naar een nieuwe hypotheek is niet kosteloos. De boete is afhankelijk van het moment en de voorwaarden van uw bestaande hypotheek. Onze hypotheekadviseurs bespreken graag de mogelijkheden met u door.

Laat u adviseren door een hypotheekadviseur

Online berekeningen met betrekking tot hypotheken houden geen rekening met boetes die komen kijken bij het oversluiten van een hypotheek. Hiervoor maken onze hypotheekadviseurs handmatige berekeningen. Bij ons krijgt u een helder en realistisch beeld en weet u na de berekening of u er goed aan doet om uw bestaande hypotheek over te sluiten. Onze hypotheekadviseurs werkzaam in de omgeving van Groningen helpen u hier graag bij.

Hypotheekvragen of hulp nodig bij het vinden van een adviseur?